neger

Vrf sminkar du dig du ser ju ändp lika förjävlig ut...

Mona

Vissa lär sig aldrig, om ni måste kommentera, så kan ni åtminstone skriva under med namn och stå för det ni skriver. Kommentarerna ska också handla om denna blogg. Mobbing ska inte förekomma här eller på andra ställen. Heder åt er som stöttar, ni är guld värd. Tack.

anonym

Ja de är ju verkligen mobbning...

Svar: Ja faktiskt.
Veronica Hellstadius

anonym

Haha bästa skämtet jag har hört

Natalia

Fy faan för dig asså, tänker aldrig mer varav med dig.

Svar: Moget att skriva att de är Natalia. -.-
Veronica Hellstadius

LINN GUNNARSSON

Som sagt, vet ni vad gränsen till mobbning går? Har ni slagit upp det på internet och kollat?? (Vissa) behöver inte ens göra det eftersom man vet vad respekt och uppfostran är! Mobbning är : Kränkning, diskriminering och trakasserier!!!!!! Och sen finns ju det personer som går på att följa strömmen (grupptrycket) och sen finns det dom som är starka nog att inte falla för grupptrycket!
MOBBNING ÄR BLANDANNAT BROTT
Exempel på brott!
- Elaka kommentarer eller sprida rykten ( Kallas i lagen ) = Ärekränkning eller Förtal = Böter eller fängelse upp till 6 månader!
- Att kalla någon hora/bögjävel ( Kallas i lagen ) Sexuellt ofredande = Böter eller fängelse i högst 2 år!
- Att knuffa någon/Skratta när personen går förbi. ( Kallas i lagen ) OFREDANDE = Böter eller fängelse upp till hur stort det blivit!

Tänk till nu alla som kommenterar, det är jätte lätt att spåra upp er för polisen. Men ni kan ju välja att fortsätta eller sluta så ni slipper få böter eller fosterhem kanske! Vilken väg är lättast? Om ni tror att Vernoica kommer få mest av skit av detta så har ni så jävla fel, all SKIT LIGGER I ER SJÄLVA! Tänk på det ni, och ni vet vilka jag pratar om!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: